Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | "Υιοθετήσαμε από επιλογή, δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση αυτό"

Η ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία αλλά και την καθημερινότητα με την κόρη της, Εύα.

MissBloom TEAM
Ευγενία Δημητροπούλου NDP

Στον φακό της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου, που "ανοίχτηκε", μεταξύ άλλων, και για το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Εύας, την οποία υιοθέτησε με τον σύζυγό της από τη Σιέρα Λεόνε.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο της υιοθεσίας αλλά και στην καθημερινότητα με την κόρη της, την οποία έχει βάλει, φυσικά, ως προτεραιότητα. Αναλυτικότερα δήλωσε ότι η υιοθεσία ήταν η πρώτη της επιλογή και δεν κατάλαβε ότι έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση στο κοινό:

"Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε. Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα".

H Ευγενία Δημητροπούλου μιλά για την υιοθεσία της κόρης της | "Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου..."

Όσο για το ζήτημα του αν της αφιερώνει χρόνο, δήλωσε ότι πάντα βρίσκει χρόνο για την κόρη της, καθώς θεωρεί ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων:

"Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερό σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις", δήλωσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Ευγενία Δημητροπούλου | "Υιοθετήσαμε από επιλογή, δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση αυτό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ