Follow us

Κόνι Μεταξά | Στόλισε τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Η Κόνι Μεταξά μπήκε για τα καλά σε christmas mood

Κόνι Μεταξά NDP

Η Κόνι Μεταξά δεν έχει κρύψει την αγάπη που έχει για τα Χριστούγεννα και πόσο απολαμβάνει να στολίζει το σπίτι της. Έτσι φέτος αποφάσισαν με τον Μάριο Καπότση να στολίσουν όχι ένα και δύο δέντρα, αλλά τέσσερα.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια και ο πολίστας, έχοντας καλεσμένους κάποιους φίλους τους, στόλισαν το σπίτι τους, στο οποίο να θυμίσουμε μένει και ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε Επίσης

Μετά από αρκετές ώρες στολίσματος, η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες, δείχνοντας μάς έτσι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Κόνι Μεταξά δέντρα
Κόνι Μεταξά δέντρα
Κόνι Μεταξά δέντρα
Κόνι Μεταξά δέντρα

Η Κόνι Μεταξά φαίνεται ότι αγαπάει ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων και επιδιώκει να υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι της. Είναι μία γυναίκα που φροντίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητα της και έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τα όμορφα πράγματα που της συμβαίνουν, όπως τα ταξίδια."Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές.

Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεσθαι. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε" είχε πει σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ