Follow us

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη "λιώνει" για τον Νίκο Συρίγο: "Η ύπαρξη του στη ζωή μου με έχει αλλάξει"

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος @nikos_sirigos

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι τους τελευταίους μήνες ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση τους. Αυτό μέχρι σήμερα, μιας και η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και το "Πάμε Δανάη”, η τραγουδίστρια είπε: "Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές".

Και συμπλήρωσε: "Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση".

Ο Νίκος Συρίγος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει για την αγαπημένη του ότι: "Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να "φωνάζω" την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ