Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Τις δύσκολες αυτές μέρες, υπενθύμισε στον εαυτό σου..."

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις δύσκολες μέρες

Ευρυδίκη Βαλαβάνη @evridiki_valavani

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο επηρεάζεται από τα σχόλια που της κάνουν κυρίως για τα κιλά της. Πλέον έχει αποφασίσει να μην τους δίνει τόσο σημασία!

Διαβάστε Επίσης

Όμως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και με ένα πρόσφατο story θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια δύσκολη μέρα που είχε.

Συγκεκριμένα, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του γυμναστηρίου της και έγραψε: "Αγαπώ πολύ την γυμναστική, αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Σήμερα ήμουν τόσο κουρασμένη και είχα τόσο άρνηση για να πάω γυμναστήριο. Μετά σκέφτηκα πως θα αισθανθώ μόλις τελειώσω και ποιος είναι ο στόχος που έχω βάλει! Τις δύσκολες αυτές μέρες, υπενθύμισε στον εαυτό σου ποιος είναι ο δικός σου στόχος και μείνει προσηλωμένος”.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γυμναστήριο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε εμφάνιση της στην Ελένη Μενεγάκη είχε πει: "Είμαι καλά και τώρα είμαι ακόμη καλύτερα. Δε με φοβίζει κάτι στην τηλεόραση, με φοβίζει ο εαυτός μου, να είμαι καλή σε αυτό που έχω κληθεί να κάνω. Θέλω να είμαι καλή, αξιοπρεπέστατη. Θέλω να ξεπεράσω τα δικά μου όρια. Μπορώ να το διαχειριστώ πια γιατί έχω κάνει δουλειά μέσα μου. Ζορίστηκα γενικότερα. Τα τελευταία χρόνια έχω ζοριστεί, τώρα είμαι καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ