Follow us

Δωροθέα Μερκούρη | Βρήκε τη διέξοδο για να καταπολεμά τη θλίψη της

Η Δωροθέα Μερκούρη ανακάλυψε τον καλύτερο τρόπο για να έχει διάθεση

Δωροθέα Μερκούρη NDP

Οι μέρες που βιώνουμε είναι δύσκολες, με τον πόλεμο του Ισραήλ να έχει επηρεάσει πολύ την ψυχολογία μας. Το ίδιο βιώνει και η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία όμως βρήκε το δικό της τρόπο για να καταπολεμήσει τη θλίψη που της προκαλεί όλη η κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι βοηθάει αδέσποτα να υιοθετηθούν και να βρουν το παντοτινό τους σπίτι. Έτσι δημοσίευσε τη φωτογραφία από ένα θηλυκό γατάκι και έγραψε: "Είμαι έτοιμη να σας δώσω απόλυτη χαρά! Κοριτσάκι τριών μηνών πολύ φιλική με τις γάτες”

Δωροθέα Μερκούρη γάτα

Και συμπλήρωσε σε story της στο Instagram: "Ο πόλεμος μου έχει φέρει μια τεράστια θλίψη, προσπαθώ να μην βλέπω αλλά βλέπω... Και έχω ένα πράγμα που με βοηθάει για να κάνω και εγώ κάπου καλό. Έτσι, αυτές τις μέρες βοηθάω τα αδέσποτα, είναι πάρα πολλά και χρειάζομαι την βοήθεια σας να τους βρούμε σπίτια. Κάνω κάπου μια υπηρεσία και αυτό είναι για τα αδέσποτα της Αθήνας, είναι άπειρα, βοήθεια και από μεριά σας να κάνουμε κάτι καλό. Πολύ μικρό αυτό που κάνουμε μπροστά στην τραγική αυτή κατάσταση”.

Δωροθέα Μερκούρη γάτα

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει μιλήσει πολλές φορές για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και μάλιστα έχει αναδημοσιεύσει μια viral απάντηση που έδωσε.

"Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το γυναικείο όραμα. Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα αφού με τις γυναίκες είστε έτσι. Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει" έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη στην ανάρτησή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ