Follow us

Βίκυ Σταυροπούλου σε Δανάη Μπάρκα: "Θα είμαι πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνω"

Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και η Βίκυ Σταυροπούλου της ευχήθηκε

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Βίκυ Σταυροπούλου NDP

Η Δανάη Μπάρκα έχει γενέθλια και φυσικά η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να της ευχηθεί μέσα και από τα social media της.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της και έγραψε: "Σαν σήμερα,γεννήθηκε το κοριτσάκι μου και απο τότε, απολαμβάνω τα χρόνια με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της ζωής μου! Εντάξει είχαμε και τις σποραδικές βροντές και καταιγίδες μας,αλλά πάντα,στέγνωναν γρήγορα και έβγαινε το ουράνιο τόξο!! Να είσαι γερή και χαρούμενη Δανάη μου, να παραμείνεις καλόκαρδη, γενναία , τολμηρή, δοτική, προστατευτική, γεμάτη αγάπη για την ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου!! Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα, και να αγκαλιάζεις τις ψυχές μας!!! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου , να σε θαυμάζω και να σε καμαρώνω!!!”

Διαβάστε Επίσης

Πριν λίγες ημέρες είχε η Βίκυ Σταυροπούλου γενέθλια και η Δανάη Μπάρκα έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για την μητέρα της.

"(Να) σε χαίρομαι!! Σε χαίρομαι γιατί έχεις ένα μαγικό τρόπο να μετατρέπεις τα άσχημα σε ωραία. Σε χαίρομαι γιατί μέσα από τα αποκαΐδια σου όσες φορές έχει χρειαστεί,βρήκες πρόσφορο έδαφος και φύτεψες φως και χαρά. Σε χαίρομαι γιατί δεν γεμίζεις μόνο θέατρα τοοοοσα χρόνια,αλλά χαρές στις καρδιές τόσων ανθρώπων που το είχαν ανάγκη και θυμάμαι σαν τώρα να μιλάς με αγνώστους -ώρες ατέλειωτες απλώς επειδή σου εμπιστεύτηκαν ένα πρόβλημα τους κι έψαχνες λύση σα να ήταν δικό σου. Σε χαίρομαι γιατί όσο κι αν σε πληγώσει οτιδήποτε,η αγκαλιά σου δεν μαυρίζει ποτέ κι είναι πάντα το πιο λαμπερό καταφύγιο για όσους αγαπάς. Σε χαίρομαι γιατί όσα κι αν έχουμε ζήσει αυτά τα 30 χρόνια μαζί, που μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε, δεν τα άφησες ποτέ να μας αποδυναμώσουν αλλά φρόντιζες να κοιτάμε πάντα μπροστά και να τα καταφέρνουμε. Σε χαίρομαι γιατί δεν θυμίζεις σε τίποτα κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ,όσες φορές κι αν βρέθηκες μπροστά από ένα τεράστιο βουνό με αγωνίες & ανασφάλειες. Σε χαίρομαι γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού που δεν είχες δωμάτιο γιατί είχε μόνο ένα και το είχες φτιάξει για μένα,και άκουγα τον λυγμό σου κι εσύ νόμιζες ότι κοιμάμαι και προσπαθούσα να καταλάβω τι σε απασχολεί και παρόλα αυτά κάθε πρωί εσύ με ξυπνούσες με τραγούδια και χαμογέλα. Δεν ξέρω γιατί έκλαιγες τότε,δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ενοχές όπως λες, δεν ξέρω γιατί κάποιες στιγμές θεωρείς ότι δεν έχεις υπάρξει "καλή"μαμά…ξέρω μόνο ότι εγώ κλαίω από ευτυχία που μεγάλωσα δίπλα σου,κοντά σου,μαζί σου. Κλαίω από χαρά που τις πιο άσχημες εμπειρίες τις ζωής μας με έχεις μάθει να τις διακωμωδώ και να κρατάω τα όμορφα. Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα "μαμά". Κλαίω από ευτυχία που θα λέω σε όλη μου την ζωή ότι είμαι η "κόρη της Βίκυς". Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω. Να σε χαίρεσαι,να σε αγαπάς και να είσαι περήφανη για σένα. Είσαι μια σπουδαία υπέροχη μαμά,ίσως η καλύτερη του κόσμου..όχι γιατί τα έκανες όλα σωστά,αλλά γιατί με αγαπάς,κι εγώ πάντα αυτό ήθελα…να με αγαπάς” είχε γράψει η Δανάη Μπάρκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ