Follow us

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε προσωπικές εξομολογήσεις στο πρώτο του βίντεο στο YouTube

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Βασάλος NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε youtuber! Ο personal trainer και πρώην παίκτης του Survivor ανέβασε το πρώτο του βίντεο στο YouTube, στο οποίο μαγειρεύει και ταυτόχρονα κάνει προσωπικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης

Ο ίδιος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είπε: "Με τη Βάλια είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται".

"Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε. Μέχρι στιγμής δεν έχω γυρίσει ποτέ σε πρώην, όχι επειδή είμαι στενόμυαλος" είπε σχετικά με την επιστροφή σε πρώην, ενώ για το εάν έχει κερατώσει είπε: "Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω".

"Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός" είπε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε και για τις πέντε πιο όμορφες Ελληνίδες, με τον ίδιο να απαντά: "Όταν πρέπει να απαντήσω, δεν μου έρχονται. Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ