Follow us

Η Δήμητρα Βαμβακούση σε βραδινή έξοδο χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Με ψηλοτάκουνα και μίνι η Δήμητρα Βαμβακούση σε βραδινή έξοδο

MissBloom TEAM
Δήμητρα Βαμβακούση NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως θέλησε να κάνει μια βραδινή έξοδο χωρίς να είναι στο πλευρό της ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Η personal trainer έδωσε το παρών” σε εκδήλωση για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.

Η νεαρή κοπέλα εμφανίσθηκε ασπρόμαυρο look και ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω και για το μακιγιάζ επέλεξε κόκκινο κραγιόν.

Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση σε πρόσφατες δηλώσεις της, είπε: "Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά, για εμένα είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο. Απ' ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου, θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς".

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις, θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές" είπε στη συνέχεια για τον γάμο τους και την απώλεια της μητέρας του Ντάνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ