Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη δέχθηκε ερώτηση για την πλαστική που έκανε | Η επική αντίδρασή της

Σίγουρα αυτή την ερώτηση η Μαρία Ηλιάκη δεν την περίμενε

MissBloom TEAM
Η statement φούστα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη σε βραδινή της έξοδο NDP

Η Μαρία Ηλιάκη έχει φτιάξει μια πολλή όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και συζητάει αρκετά μαζί τους.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, δέχθηκε μια ερώτηση από έναν follower της και σίγουρα δεν την περίμενε και είχε να κάνει με πλαστική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε: "Μαράκι μου, καλημέρα! Έφτιαξες τη μυτούλα σου; Συγγνώμη που ρωτάω. Θα ήθελα να μου πεις σε ποιον γιατρό, θέλω κι εγώ, αλλά φοβάμαι…". Η Μαρία Ηλιάκη το δημοσίευσε το μήνυμα ενώ έκανε κάποιες γκριμάτσες απορίας με το μήνυμα που δέχθηκε. "Σας αγαπώ" σχολίασε χιουμοριστικά.

Μαρία Ηλιάκη πλαστική

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει μιλήσει για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

"Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα" είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ