Follow us

Η Ήβη Αδάμου έγινε 30 ετών | Το πάρτι γενεθλίων και το φιλί με τον Μιχάλη Κουινέλη

Ένα άκρως λαμπερό πάρτι ετοίμασε η Ήβη Αδάμου για τα 30α της γενέθλια

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου @iviadamou_

Η Ήβη Αδάμου έγινε 30 ετών και όπως ήταν αναμενόμενο γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα άκρως λαμπερό πάρτι γενεθλίων.

Διαβάστε Επίσης

Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από το πάρτι, με μία από αυτές να είναι και ένα στιγμιότυπο με την ίδια να φιλάει τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη.

"Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας" έγραψε η Ήβη Αδάμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα", είχε πει η Ήβη Αδάμου για την 5χρονη κόρη της, Ανατολή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ