Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη σε καθημερινές στιγμές με την κόρη της σε εμπορικό κέντρο

Η Μαρία Ηλιάκη και η μοναχοκόρη της, Κατερίνα είναι αχώριστες

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Papadakis Press

Η Μαρία Ηλιάκη πλέον ζει μόνιμα στην Ελλάδα, μιας και ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος εδώ, αφήνοντας πίσω τη ζωή στην Ελβετία.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια έχει ως προτεραιότητα της την μοναχοκόρη τους Κατερίνα, με την οποία περνάει όλη την ημέρα και δεν είναι και λίγα τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει η ίδια στο Instagram με τις δυο τους, μιας και είναι αχώριστες.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε μαμά και κόρη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων να κάνουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, ενώ η μικρούλα έπαιζε με την ομπρέλα της.

Μαρία Ηλιάκη με κόρη
Μαρία Ηλιάκη με κόρη
Μαρία Ηλιάκη με κόρη

"Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση" είχε πει σε συνέντευξη της η Μαρία Ηλιάκη.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη είχε δηλώσει: "Ήρθε ο Στέλιος και πήρε το μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι λίγο τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου, είχα δουλέψει με τον εαυτό μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως. Κατάλαβα ότι αυτός είναι ο ένας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ