Follow us

Η περιπετεια της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Άμστερνταμ | Πήρε λάθος τρένο και έχασε την κράτηση του ξενοδοχείου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για τη συναυλία της Madonna.

MissBloom TEAM
dorettapapadimitriou_official Instagram @dorettapapadimitriou_official

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και το TikTok την περιπέτεια που βίωσε χθες Παρασκευή, στο ταξίδι της στο Άμστερνταμ. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, βρέθηκε στην ολλανδική πρωτεύουσα με σκοπό να παρακολουθήσει τη συναυλία της Madonna, ωστόσο όταν έφτασε στην πόλη, πήρε λάθος τρένο και έχασε την κράτηση που είχε κάνει στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αντιμετώπισε με χιούμορ και θετική διάθεση την εν λόγω ταλαιπωρία και μοιράστηκε με τους followers της όλα όσα έγιναν.

"Χαμένοι στο Άμστερνταμ. Ούτε καν στο Άμστερνταμ. Δεν ξέρω που είμαστε. Εμείς θέλαμε να πάμε στο Άμστερνταμ, στο κέντρο, όμως πήραμε λάθος τρένο. Που είμαστε τώρα; Δεν ξέρω. Πολύ ωραία βέβαια είναι. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει παιδί μου, σημασία έχει ότι τώρα κάνουμε μία πολύ ωραία βόλτα, δεν ξέρουμε που, έχοντας πάρει ένα τρένο που λέει Amsterdam central. Πόσο λάθος να πάει αυτό;"

Η περιπέτεια της ωστόσο συνεχίστηκε

"Και πάω που λες στο ξενοδοχείο που έχω κάνει την κράτηση μου και την έχω πληρώσει κιόλας από την Ελλάδα. Κατάκοπη πια. Να πάω στο αεροδρόμιο, να φτάσουμε με το καλό, να πάρουμε το λάθος τρένο, να κάνουμε τον γύρο της Ολλανδίας, να φτάσουμε στο Άμστερνταμ, να πάω στο ξενοδοχείο κατάκοπη, και τι μου λένε; Η κράτησή σας μου λέει έχει ακυρωθεί. Τι; Δεν έχετε κράτηση, την ακυρώσατε. Λέω εγώ; Εγώ όχι. Και να μην στα πολυλογώ δεν είχα κράτηση και το ξενοδοχείο είναι fully booked λόγω της συναυλίας της Madonna, για την οποία έχω έρθει και εγώ εδώ φυσικά. Και περίμενα και καμία ώρα, μιάμιση για να μιλήσω με το πρακτορείο μου στην Ελλάδα και να βρω ένα ξενοδοχείο που είναι κοντά στο venue της συναυλίας. Και τέλος πάντων βρήκα και ήρθα. Τι έχει σήμερα από πλανήτες παιδιά; Ανάδρομο; Ευθύγραμμό; Πανσέληνο; Έκλειψη; Έχει αστροφεγγιά; Αύριο που θα ακούσουμε τη Madonna και θα μας πει όλα αυτά τα ωραία της τα παλιά της, θα τα θυμόμαστε τα σημερινά και θα γελάμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ