Follow us

Το λαμπερό Christmas dinner του οίκου Parfums Christian Dior στο Athénée

Οι διάσημες παρουσίες, το εντυπωσιακό Art de la Table και η εμβληματική υπογραφή του οίκου Dior σε ένα πραγματικό λαμπερό Pre Christmas Dinner

Το λαμπερό Christmas dinner του οίκου Parfums Christian Dior στο Athénée Studio Panoulis

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που το να μοιράζεσαι και να προσφέρεις αποκτά μία ιδιαίτερη εορταστική σαγήνη. Κινούμενος σε αυτό το μήκος κύματος, ο οίκος Parfums Christian Dior διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό δείπνο – μία έμπρακτη γαστρονομική ευχαριστήρια κίνηση – σε φίλους και συνεργάτες που εμπιστεύονται τον συγκεκριμένο οίκο για να υπογράψουν εμφανίσεις με προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Ενώνοντας τη θρυλική πορεία μέσα στα χρόνια του οίκου με το ιστορικής σπουδαιότητας Athénée, ο οίκος Parfums Christian Dior διοργάνωσε ένα λαμπερό Pre Christmas Dinner, το οποίο τα είχε όλα. Διάσημους καλεσμένους, σημαντικούς εκπροσώπους από τον χώρο των Media, στελέχη των μακροβιότερων τίτλων γυναικείων περιοδικών, Influencers που προσθέτουν τη δική τους πινελιά σε κάθε τους εμφάνιση πραγματοποιώντας Fashion & Beauty Statements, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ