Follow us

Μαρία Μενούνος | Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του μπαμπά της με την κόρη της

Παππούς και εγγονή ποζάρουν μαζί και η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε το στιγμιότυπο

Μαρία Μενούνος Instagram

Η Μαρία Μενούνος βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, μιας και έχει έρθει στον κόσμο η κόρη της, Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια με ελληνική καταγωγή έχει μιλήσει για την προσπάθεια της να γίνει μαμά και εν τέλει τα κατάφερε μέσω παρένθετης πριν από μερικούς μήνες.

"Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών. Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους" είχε γράψει στο Instagram με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών.

Η Μαρία Μενούνος με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της, Κώστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της να κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη της και μία κάρτα, η οποία λέει: "Σε αγαπάμε παππού". Στον πάγκο της κουζίνας, υπάρχει μια ακόμα κάρτα, που γράφει: "Χαρούμενα γενέθλια".

"Χαρούμενα γενέθλια παππού. Σε αγαπάμε τόσο πολύ" έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα η Μαρία Μενούνος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ