Follow us

Μαρία Σολωμού | "Οι σχέσεις προκύπτουν - με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε θα δούμε πώς θα πάει και τελικά έμεινα έγκυος"

"Τότε ήμασταν πάρα πολύ έτσι. Δεν θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου".

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου

Για τις σχέσεις (γενικά και ειδικά), την πατριαρχία, την ιδέα που έχει για την εμφάνισή της, ακόμα και για το Onlyfans μίλησε η Μαρία Σολωμού στο νέο επεισόδιο του Podcast της "Όσα ξέρει η Μαρία". H ηθοποιός, που διατηρεί ένα πολύ πετυχημένο podcast channel με μεγάλη ακροαματικότητα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δική της θεώρηση για τις σχέσεις, αλλά και πιο συγκεκριμένα, στον δεσμό της με τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της... χωρίς να το έχουν προγραμματίσει.

Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου σε κοινή εμφάνιση μετά το χωρισμό τους

Αναλυτικότερα όσα είπε στο podcast:

"Την ατάκα "δεν είμαι για σχέση” την ακούω από τα ’90s. Εγώ έχω πει εδώ και πέντε χρόνια ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, γενικώς. Την ώρα που θα δεις τον άλλον και θα τον θες, θα είσαι σε σχέση ήδη. Και σχέση δεν λέμε το πρακτικό, αλλά το ουσιαστικό, το συναισθηματικό δέσιμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ με τον Μάριο Αθανασίου που λέγαμε, "θα δούμε πώς θα πάει μεταξύ μας” και έμεινα έγκυος. Και μετά μείναμε μαζί. Αν μας ρώταγε κάποιος θα σοκαριζόμαστε αν μας έλεγαν ότι είμαστε σε σχέση. Εμείς το είχαμε έτσι πολύ από κοινού. Και κάποια στιγμή ο Μάριος μου λέει: "Εμάς θα μας ρωτάνε αν έχουμε σχέση και θα λέμε Κωστάκη βγες από το νερό". Και έγινε. Έμεινα έγκυος και κάναμε παιδί. Ήμασταν πάρα πολύ έτσι. Δεν θέλαμε να το επισημοποιήσουμε καθόλου. Υπάρχει και αυτό, η σχέση προκύπτει. Δεν είναι "έλα να κάτσουμε να συζητήσουμε, πού πάει αυτή η κατάσταση; Θα το κάνουμε σχέση;"".

Όσο για το τι πιστεύει για τον εαυτό της, ανέφερε τα εξής:

"Δεν έχω ωραία ιδέα για τον εαυτό μου. Δε θεωρώ ότι είμαι πολύ όμορφη ή θεάρα. Θεωρώ ότι είμαι τυπάρα. Έχει τύχει να φάω άκυρο από άνθρωπο που δεν θα τον κοίταζα ποτέ, από ανθρώπους που δεν τους το ‘χεις. Συνήθως, με μαθηματική ακρίβεια, αυτό που θέλει ο συγκεκριμένος που δεν σε θέλει, είναι αυτό που μπορεί να θεωρηθεί και λίγο λιγότερος από εσένα, και πιο ωραίος και πιο γαμάτος από τον περίγυρο που κρίνεται - γιατί εσύ εκείνη την στιγμή βλέπεις τον Μπραντ Πιτ μπροστά σου - η επιλογή του είναι κάτι που εσύ λες όχι. Και εκεί ηρεμείς και λες οκ, ήθελε κάτι ασορτί με αυτόν, δεν μπορούσε να διαχειριστεί το κάτι παραπάνω" δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

Δες παρακάτω ολόκληρο το επεισόδιο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ