Follow us

Θοδωρής Μαραντίνης | "Δεν θα παντρευόμουν δεύτερη φορά, ο χωρισμός είναι πόλεμος"

"Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες".

MissBloom TEAM
Θοδωρής Μαραντίνης

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο "I Love Σουκου" βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική του ζωή.

Φυσικά, αναφέρθηκε στο θέμα του διαζυγίου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο πήρε πολύ μεγάλη έκταση και απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ. Σχετικά με αυτό το γεγονός, αλλά και σχετικά με το ερώτημα τού αν θα έκανε δεύτερο γάμο, δήλωσε:

Η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της | "Έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, πολλά χρόνια - Δεν φοβάμαι τίποτα πια"

"Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο", συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

"Δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος. Για αυτό κι εγώ κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα ή προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο αυτό. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο", τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Θοδωρής Μαραντίνης | "Δεν θα παντρευόμουν δεύτερη φορά, ο χωρισμός είναι πόλεμος"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ