Follow us

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 52 | Η τούρτα έκπληξη, το σχόλιο για την ηλικία του και η φωτογραφία με την κόρη του, Αναστασία

Το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε ο Σάκης Ρουβάς.

MissBloom TEAM
σακης ρουβας NDP Photo Agency

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Σάκη Ρουβά, αφού είχε τα γενέθλιά του. Ο διάσημος τραγουδιστής έκλεισε τα 52 του χρόνια με τους συνεργάτες του να του κάνουν έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, όσο ο ίδιος βρισκόταν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται, εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας μαζί με μία τούρτα ενώ του τραγουδούσε για τα γενέθλιά του. Όταν είδε το νούμερο στα κεράκια της τούρτας ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς αστειεύτηκε, λέγοντας "Ρε, ανάποδα τα έβαλες", εννοώντας πως είναι 25 και όχι 52.

Ανάμεσα σε εκείνους που του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του ήταν και η μεγαλύτερη κόρη του, Αναστασία. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τον πατέρα της, Σάκη Ρουβά να βρίσκονται στο καμαρίνι του. Επάνω στη φωτογραφία έγραψε "Χρόνια πολλά. Σ'αγαπάω".

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 52 | Η τούρτα έκπληξη, το σχόλιο για την ηλικία του και η φωτογραφία με την κόρη του, Αναστασία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ