Follow us

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για το διάσημο τραγούδι της "Ζήσαμε" | "Εκείνη την εποχή εγώ ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση"

Όλα όσα αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

MissBloom TEAM
καιτη γαρμπη ndp

Μία πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψη για την καριέρα και τη ζωή της έκανε πρόσφατα η Καίτη Γαρμπή. Πιο συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια ήταν καλεσμένη στη στήλη "Θυμάσαι" της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται", όπου μίλησε για διάφορες στιγμές της καριέρας της, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε. Μεταξύ άλλων λοιπόν, δήλωσε πως όταν ο τραγουδοποιός Φοίβος έγραψε το διάσημο τραγούδι της "Ζήσαμε", η ίδια και ο Διονύσης Σχοινάς είχαν χωρίσει εκείνο το διάστημα.

"Κάναμε ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ με τον Διονύση. Τότε δουλεύαμε μαζί στο Διογένη. Πάρα πολλές ώρες και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες. Το θέμα είναι ότι εκείνη την εποχή εγώ ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση, δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι το έγραψε ο Φοίβος ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και παρόλο που έπρεπε να νιώθω άβολα ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές.

Έχουμε τη μουσική του Νίκου Τερζή αλλά δεν έχουμε τον στίχο. Λέει ο Νίκος να πάρουμε τηλέφωνο τη Ναταλία. Πήραμε τη Ναταλία τηλέφωνο και την ευγνωμονώ. Μας έγραψε το "Πες το με ένα φιλί”, μας είπε τους στίχους από το τηλέφωνο, το ηχογράφησα και ήταν το τραγούδι που έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία στον δίσκο αυτό".

Δες εδώ το στιγμιότυπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ