Follow us

"Λατρεύω την ελληνική μουσική" | Η Μαρία Μενούνος χορεύει τραγούδι του Αργυρού αγκαλιά με τη κόρη της

Τραγουδάει το "Αθήνα μου" για τη μικρή Αθηνά.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος @mariamenounos

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος τους τελευταίους μήνες και δεν το κρύβει. Ο ερχομός της κόρης της Αθηνάς μέσω παρένθετης μητέρας πριν λίγους μήνες της έχει αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο, ενώ η ίδια δεν σταματά να λέει πόσο ευγνώμων νιώθει που όλα είναι καλά στη ζωή της.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου η ευτυχία της είναι ξεκάθαρη: χορεύει και τραγουδάει το "Αθήνα μου", γνωστό τραγούδι του Αργυρού, κρατώντας στην αγκαλιά της τη μικρή Αθηνά - ένα κομμάτι που αρέσει πολύ και στις δύο. Και όπως έγραψε και στη λεζάντα του post, λατρεύει την ελληνική μουσική.

Μαρία Μενούνος | Μας ανοίγει το "ατελείωτο" μπάνιο της

"Πέρασα τόσο υπέροχα γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα! Ξεπούλησε ακόμη και τους Barclays στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον είδαμε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο μου φίλο, τον Σάκη Ρουβά. Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου. Ταρακουνάει τη ψυχή μου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει ένα τραγούδι που ονομάζεται "Αθήνα μου” και εγώ και η Αθηνά λατρεύουμε να το τραγουδάμε και να το χορεύουμε! Της αρέσει η μουσική! Λατρεύω αυτή τη ζωή και μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της. Ώπα", έγραψε.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ