Follow us

"Κούκλα όπως πάντα" | Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναπολεί τη νεότητα της με μία throwback φωτογραφία της

Ενόψει τον γενεθλίων της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θυμήθηκε τα νιάτα της

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου @elianoula

Σε λίγες ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει γενέθλια και θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της και να αναπολήσει τα νιάτα της.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία απ' όταν ήταν νεότερη, χωρίς να διευκρινίζει πόσο χρονών ήταν, σχολιάζοντας χιουμοριστικά ότι "πρέπει να χρονολογείται λίγο μετά την εποχή των δεινοσαύρων”.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Κοιτώντας αυτή την φωτογραφία, που πρέπει να χρονολογείται λίγο μετά την εποχή των δεινοσαύρων, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ατάκα του Μπέρναρντ Σω "Η Νεότητα Σπαταλιέται Στους Νέους". Αποσαφήνισε κιόλας αργότερα, το είπε, λέει, γιατί οι νέοι "είναι ανεγκέφαλοι και δεν ξέρουν τι έχουν. Ξοδεύουν κάθε ευκαιρία που τους δίνει η νεότητα, μόνο και μόνο στο να είναι νέοι". Όντως τότε ήμουν φουλ ανεγκέφαλη, φουλ ανασφαλής, φουλ χαμένη στα χαζοπροβλήματα της νεότητάς μου, φουλ ανεπίγνωτη των προνομίων μου (και φουλ στο κολλαγόνο, βέβαια). Σε δύο μέρες έχω γενέθλια αλλά αρνούμαι να ανεβάσω αυτό το post μεθαύριο. Αυτό έλειπε. Δεν φτάνει που φάγαμε εκείνα τα χρόνια να σχεδιάζουμε τα τωρινά, φαντάσου να τρώγαμε τα τωρινά αναπολώντας εκείνα. Μπέρναρντ, τότε μπορεί να μην ήξερα τι έχω, αλλά τώρα (νομίζω πως) ξέρω”.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της όλοι της τονίζουν το πόσο όμορφη ήταν και παραμένει, αλλά και ότι ακόμη νέα είναι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ