Follow us

Η απόλυτη καλλονή | Η Άννα Μαρία Ίβιτς βολτάρει στο Λονδίνο ντυμένη στα λευκά

Η νεαρή κοπέλα αγαπάει ιδιαίτερα τα ταξίδια.

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Ίβιτς Instagram

Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς. Ασχολείται με τον αθλητισμό, λατρεύει τους γονείς και τις αδερφές της όπως και τα ταξίδια. Η ξανθιά κοπέλα, η οποία είναι 19 ετών, έχει κληρονομήσει τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και από τους δύο της γονείς. Έχει υπέροχα γαλάζια μάτια και ένα καλλίγραμμο, αθλητικό κορμί.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο από όπου και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες. Ντυμένη στα λευκά, που είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα, βόλταρε μαζί με τη φίλη της στη βρετανική πρωτεύουσα με τα likes να "πέφτουν βροχή".

Η Άννα Μαρία Ίβιτς φοράει τιρκουάζ μπικίνι δια χειρός Celia Kritharioti και "μαγεύει" με το αγαλματένιο της σώμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Μαρία επισκέπτεται το Λονδίνο, καθώς δείχνει να έχει ιδιαίτερη αγάπη στη συγκεκριμένη πόλη. "Η Άννα Μαρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρόνων και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αφού η ύλη των ελληνικών σχολείων δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ίλια ως γονείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Λόγω της φύσης του επαγγέλματος τόσο του δικού μου όσο και του Ίλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλλει", είχε δηλώσει παλαιότερα η μητέρα της, Ελένη Πετρουλάκη.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ