Follow us

Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Οι αινιγματικές φωτογραφίες από το νέο του project - Οι παθιασμένες σκηνές με την πανύψηλη συμπρωταγωνίστριά του

Τι ετοιμάζει ο χαρισματικός σεναριογράφος και ηθοποιός;

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Ότι περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν του Maestro μέσα στους επόμενους μήνες είναι γνωστό. Οι απανταχού φαν της σειράς ανυπομονούν για τη συνέχεια της αγαπημένης τους σειράς, που μετέτρεψε την Κλέλια Ανδριολάτου στο πιο hot όνομα της τηλεόρασης και τους Παξούς, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Και μπορεί για το Maestro να γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα, ο δημιουργός του όμως (aka Χριστόφορος Παπακαλιάτης) φροντίζει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τα σχέδιά του. Σε ένα Instagram post που έκανε λίγες ώρες πριν, βλέπουμε κάποιες backstage φωτογραφίες από γυρίσματα. Καμία παραπάνω διευκρίνιση.

Ο Χριστόφορος ποζάρει στη βροχή μαζί με την εντυπωσιακή συμπρωταγωνίστριά του την οποία ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί σε κάποια δουλειά του. Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του ξεκίνησαν τις εικασίες σχετικά με τη νέα του δουλειά. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε μία σπάνια φωτογραφία, 38 χρόνια πριν

Αναμένουμε νέες αποκαλύψεις διά στόματος Χριστόφορου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ