Follow us

"H Ακαδημία δεν περιφρόνησε την Margot Robbie και τη Greta Gerwig. Δεν παίρνουν όλοι βραβείο" | Επιτέλους, κάποιος είπε το αυτονόητο

Μια διάσημη σταρ με μεγάλη ιστορία στα Όσκαρ ξεκαθαρίζει την κατάσταση απαντώντας στα παράπονα των φαν της Barbie.

MissBloom TEAM
barbie screen-shot

Η Whoopi Goldberg είναι ένας θρύλος των Όσκαρ, καθώς έχει κερδίσει ένα A' Γυναικείου ρόλου για το "Ghost", έχει υπάρξει οικοδέσποινα της τελετής απονομής τέσσερις φορές αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ακαδημίας. Γι' αυτό η γνώμη της έχει ιδιαίτερο βάρος, όταν λέει ότι δεν η επιτροπή δεν σνόμπαρε και δεν περιφρόνησε κανέναν -παίρνοντας θέση στην αναταραχή που έχει προκύψει μετά την απουσία τόσο της Greta Gerwig όσο και της Margot Robbie στις κατηγορίες σκηνοθεσίας και Α΄ Γυναικείου ρόλου, αντίστοιχα, στα Όσκαρ του 2024.

Η Barbie διεκδικεί συνολικά οκτώ βραβεία, συμπεριλαμβανομένου αυτού για την καλύτερη ταινία, ενώ η Gerwig είναι υποψήφια για το σενάριο, όπως και η Robbie ως μία από τους παραγωγούς της ταινίας. Ωστόσο, το ότι οι δύο τους δεν είναι υποψήφιες στις κατηγορίες σκηνοθεσίας και Α' γυναικείου ρόλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις κατά της Ακαδημίας.

Διάβασε περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ