Follow us

Με κλάματα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον "αέρα" του ΑΝΤ1: "Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε την ψυχή"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν περίμενε να συγκινηθεί τόσο στο "I Love ΣουΚου"

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "I Love ΣουΚου” και σίγουρα αυτό που θα της συνέβαινε δεν το περίμενε.

Λίγο πριν παραχωρήσει συνέντευξη, είδε μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά ένα αφιερωματικό βίντεο που είχαν φτιάξει για εκείνη. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως είπε το βίντεο αυτό ήταν τόσο αληθινό λες και κάποιος "χάιδεψε" την ψυχή της!

"Να σου κάνω μια αγκαλιά γιατί έχεις συγκινηθεί πάρα πολύ, αγάπη μου. Και πραγματικά, συγκινούμαστε κι εμείς που σε βλέπουμε να συγκινείσαι" της είπε η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα.

Τότε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να απαντά κλαίγοντας: "Αχ παιδιά! Είναι συγκλονιστικό να ακούς τη σωστή πλευρά των πραγμάτων. Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο. Χίλια συγγνώμη. Με συγκίνησε πάρα πολύ, είναι όλα αλήθεια. Δεν έχω να πω τίποτα. Νιώθω σαν κάποιος να μου χάιδεψε τη ψυχή. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ τους ανθρώπους και δεν αντέχω την αδικία. Πάντα έχει κόστος. Όταν είσαι ένας που το κάνει αυτό τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν είμαστε πολλοί και το κάνουμε όλοι είναι μια τακτική, η οποία κερδίζει πάντα το κακό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ