Follow us

Όταν ο Νίκος Αλιάγας φωτογράφιζε την Κάρλα Μπρούνι στο μαρμάρινο πάτωμα ενός ξενοδοχείου

Από το λόμπι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Παρίσι η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας χαμογελά γλυκά στον φακό του Έλληνα δημοσιογράφου και φωτογράφου.

MissBloom TEAM
Νίκος Αλιάγας NDP

Όλοι θυμόμαστε τη μεγάλη επιστροφή της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, της εντυπωσιακής Κάρλα Μπρούνι, στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Η επιστροφή της είχε κάνει αίσθηση όχι μόνο γιατί η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί χάρισε έναν όμορφο, νέο δίσκο, αλλά γιατί ο δίσκος αυτός είναι βαθιά ποτισμένος με μία αισθαντική, ερωτική διάθεση με την ίδια την ερμηνεύτρια με εστιάζει σε αρκετά από τα τραγούδια στον αγαπημένο της Νικολά και στη σχέση τους, η οποία υπήρξε, σύμφωνα με την ίδια, "έρωτας με την πρώτη ματιά". Μάλιστα, σε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ η Μπρούνι περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με τον άντρα της ζωής της και το μεγάλο πάθος ανάμεσα τους.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου αυτού, λοιπόν, το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα σχετικά με την επιστροφή της στη μουσική, τον γάμο, τη μητρότητα, αλλά και το πόσο πολύ τη "στένευε" ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ