Follow us

"Όταν ξύπνησα, είχε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της γιαγιάς μου, η οποία ούρλιαζε"

Η Oprah Winfrey γεννήθηκε για να γίνει υπηρέτρια, αρνήθηκε τη μοίρα της και έγινε η πρώτη μαύρη δισεκατομμυριούχος της Αμερικής. Και γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της ενδοοικογενειακής βίας από πολύ νωρίς.

MissBloom TEAM
oprah Splash News / Ideal Image

Με τις δημοφιλείς εκπομπές της και τις φιλανθρωπίες - που πραγματοποιεί μέχρι σήμερα - προσπαθούσε να βοηθήσει τους αδύναμους πολίτες. Η Oprah Winfrey γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου του 1954 έχει μιλήσει πολλές φορές για την δική της εμπειρία ενδοοικογενειακής βίας προκειμένου να δώσει κουράγιο και σε άλλα άτομα που ίσως περνούν κάτι παρόμοιο. Στο βιβλίο της που έγραψε σε συνεργασία με τον νευροεπιστήμονα Bruce Perry, "What Happened to You? Conversation on Trauma, Resilience and Healing" αναφέρεται στα τραύματα που μπορεί να βιώνουμε σε μικρές ηλικίες και πώς αυτά μας επηρεάζουν στη μετέπειτα ζωή μας.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Dr Oz, η διάσημη παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη παιδική της ανάμνηση για πρώτη φορά. Από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Winfrey θυμάται τα παιδικά της χρόνια και το πόσο ανασφάλεια ένιωθε. Η παρουσιάστρια τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής της έμενε με τον παππού και την γιαγιά της και ήταν τότε που αισθανόταν πιο πολύ από ποτέ το αίσθημα του φόβου.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ