Follow us

"Χρόνια Πολλά αιώνια αγάπη μου" | Οι ευχές της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Μελίνας

Το σέξι εφαρμοστό φόρεμα της εορτάζουσας.

MissBloom TEAM
Μελίνα - Δέσποινα Instagram

Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004 όταν η Ελληνίδα star Δέσποινα Βανδή, γινόταν για πρώτη φορά μητέρα. Μακριά από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τότε συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα έφερε στον κόσμο τη Μελίνα μέσα σε ένα κλίμα, όπως και η ίδια έχει πει, ιδιαίτερης μοναξιάς.

Τα χρόνια πέρασαν, η Δέσποινα επέστρεψε στην Ελλάδα, χώρισε με τον Ντέμη και μεταπήδησε στην τηλεόραση. Όλα φαίνεται πως άλλαξαν, εκτός από ένα πράγμα: Τη λατρεία της για την κόρη της Μελίνα.

Η όμορφη νεαρή γίνεται σήμερα 20 ετών, και όπως είναι φυσικό, η μητέρας της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί μέσω Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε μαμά και κόρη να κοιτάζονται με αγάπη, με τη Δέσποινα να γράφει: "Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρονια στη ζωή μου και την έλουσε με φως! #happybirthday my eternal love #myqueen #soproudofyou".

Αν κρίνουμε από τα stories, η Μελίνα ήδη γιόρτασε τη σημαντική αυτή μέρα, φορώντας ένα σέξι εφαρμοστό μίντι φόρεμα που κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

"Χρόνια Πολλά αιώνια αγάπη μου" | Οι ευχές της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Μελίνας

Πολύχρονη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ