Follow us

Η Ελένη Πετρουλάκη μας ανοίγει το (διώροφο) σπίτι της - Η γωνιά με το τζάκι

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τις 4 κόρες τους, την Άννα Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την Ηλιάνα.

MissBloom TEAM
πετρουλακη

Στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που τρέχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η fitness expert μοιράστηκε ένα βίντεο από το σπίτι της. Η Ελένη Πετρουλάκη κάθισε στον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού της, φορώντας ένα στράπλες φόρεμα και πίνοντας μία γουλιά καφέ και απευθύνθηκε στους followers της σχετικά με τον διαγωνισμό.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε το διώροφο σπίτι της με τους μεγάλους χώρους και τα μοντέρνα αισθητικής έπιπλα. Αριστερά υπάρχει μία γωνιά με τζάκι ενώ πίσω δεξία είναι η κουζίνα που είναι σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι. Οι εσωτερικές σκάλες συνδυάζουν το ξύλο με το μέταλλο ενώ ως χρώμα κυριαρχεί το λευκό που αναδεικνύει τα έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις. Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τις 4 κόρες τους, την Άννα Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την Ηλιάνα.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας ανοίγει το (διώροφο) σπίτι της - Η γωνιά με το τζάκι
Πετρουλακη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ