Follow us

Κατάξανθη και πανέμορφη | Η Αναστασία Ρουβά τραγουδάει στο μπάνιο του σπιτιού της

Η 15χρονη κοπέλα λατρεύει το Tik Tok.

MissBloom TEAM
Αναστασία Ρουβά Instagram

Είναι η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Η 15χρονη Αναστασία είναι μία πανέμορφη έφηβη, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, λατρεύει το Τik Τok. Η κατάξανθη νεαρή, η οποία έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της, συχνά πυκνά ανεβάζει βίντεο στην πλατφόρμα, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το ξανθό κοριτσάκι που βλέπαμε στην αγκαλιά του Σάκη, έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα, αλλά τα χρόνια περνούν και τα παιδιά μεγαλώνουν και ανθίζουν.

Σάκης Ρουβάς | Η κόρη του, Αναστασία, τραγουδάει Άννα Βίσση μέσα στο αυτοκίνητο

Στο τελευταίο της βίντεο στο Tik Tok, βλέπουμε την Αναστασία στο μπάνιο του σπιτιού της να κάνει lip singing με τα πλούσια κατάξανθα μαλλιά της να ανεμίζουν. Πρόσφατα μάλιστα είχε ανεβάσει και με τον μπαμπά της βίντεο όπου τραγουδούσαν τη μεγάλη του επιτυχία "Θέλεις ή δε θέλεις", το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.

H Aναστασία έχει πρωταγωνιστήσει και σε βίντεο της μαμάς της στο κανάλι της στο Youtube (Katia's stories) με θέμα τα άλογα και την ιππασία. Μέσα από το βίντεο άλλωστε μάθαμε ότι η Αναστασία λατρεύει τα άλογα και ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι η ιππασία.

Αναστασία Ρουβά | Η πανύψηλη έφηβη φροντίζει τα άλογά της μαζί με τη μητέρα της, Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ