Follow us

Η φωτογραφία που θα σε πείσει ότι δεν υπάρχει καμία "κρίση" στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Σε περίπτωση που δεν σε έχουν πείσει όλα τα υπόλοιπα.

MissBloom TEAM
Οικονομάκου - Μιχόπουλος NDP

Η αλήθεια είναι ότι κάθε διάσημο ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του, ειδικά έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, 5-6 χωρισμούς θα τους έχει να υπάρχουν. Και δεν αναφερόμαστε σε χωρισμούς που ξεκινούν και τελειώνουν στο ζευγάρι αλλά σε αυτούς που ξεκινούν από φήμες.

Κάπως έτσι συνέβη και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι μετρούν πάνω από δέκα χρόνια κοινής πορείας ενώ εκτός από τον έρωτα και την αγάπη τους ενώνουν και δύο αξιαγάπητα παιδιά.

Το διάσημο ζευγάρι, έπειτα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί κρίσης στον γάμο του, αποφάσισε να "δώσει" τη δική του απάντηση, η οποία ομολογουμένως, δεν σηκώνει και μεγάλη αμφισβήτηση.

Η Βίκυ Καγιά και η Αθηνά Οικονομάκου πιο εντυπωσιακές από ποτέ | Διασκέδασαν σε party στο Ντουμπάι με τη Jennifer Lopez

Αθηνά και Φίλιππος έκαναν ταξίδι-αστραπή στο Ντουμπάι, όπου αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις και τα stories, πέρασαν υπέροχα. Μάλιστα πόζαραν και μαζί, από τις ελάχιστες φορές, με βραδινό λουκ, πιο εντυπωσιακοί από ποτέ.

Η φωτογραφία που θα σε πείσει ότι δεν υπάρχει καμία "κρίση" στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Και κάπως έτσι, δεν άφησαν την παραμικρή αμφιβολία για τη μεταξύ τους σχέση.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ