Follow us

"Είχα συμβιβαστεί ότι ο έρωτας δεν υπάρχει, μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια"

Η Δήμητρα Βαμβακούση σε μια ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο

MissBloom TEAM
Δήμητρα Βαμβακούση - Γιώργος Αγγελόπουλος NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε πρόσφατα μαμά στο πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όμως ο έρωτας τους είναι αρκετά μεγάλος.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η νεαρή κοπέλα έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω; Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;" έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Βαμβακούση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ