Follow us

"30 χρόνια μετά, έχει βρει τη θέση της στο καινούργιο μου σπίτι"

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας δείχνει το αγαπημένο της πράγμα στο σπίτι της

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις στιγμές που βιώνει με τις δύο κόρες της.

Διαβάστε Επίσης

Το πρωί όμως της Τρίτης, η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θέλησε να μας δείξει το αγαπημένο της πράγμα στο σπίτι της, το οποίο όπως αποκάλυψε είναι από τα ελάχιστα που πήρε από το πατρικό της.

Συγκεκριμένα αναφερόταν σε μία κούπα με την "Πεντάμορφη και το τέρας”, την οποία την έχει πάνω από 30 χρόνια.

"Όταν ήμουν περίπου στην ηλικία της Ισαβέλλας, μια αγαπημένη μου δασκάλα ταξίδεψε στο εξωτερικό και μου έφερε δώρο μια κούπα "Η Πεντάμορφη και Το Τέρας" (η ταινία είχε τότε μόλις βγει και πολύ εμπόρευμα στην Ελλάδα δεν υπήρχε). Θυμάμαι πως κόντεψα να λιποθυμήσω από χαρά. Έχω πιει μέσα σε αυτή γάλα βλέποντας παιδικά Σάββατο πρωί, τσάι διαβάζοντας για τις πανελλήνιες, στιγμιαίο καφέ για να βγάλω τις εξεταστικές των ΜΜΕ (το εσωτερικό της είναι καταγρατσουνισμένο από αυτό το κλασικό "χτύπημα" καφέ και ζάχαρης στον πάτο για να αφρατέψει), καφέ φίλτρου με γεύση φουντούκι που άρεσε στη μαμά μου και πίναμε όποτε επισκεπτόμουν το πατρικό μου. Το πατρικό μου δεν υπάρχει πια και αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα αντικείμενα που περιέσωσα κατά το άδειασμά του. 30 χρόνια μετά, έχει βρει τη θέση της στο καινούργιο μου σπίτι, κι αν εύχομαι για ένα και μοναδικό αντικείμενο να μην το σπάσουν οι μικρές παίζοντας, είναι για αυτήν εδώ την κούπα, που κουβαλάει μέσα της την μισή μου ζωή” έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ