Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με casual μονοχρωματικό outfit στο χρώμα - τάση της φετινής άνοιξης

To ντύσιμο της παρουσιάστριας ήταν so classy.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη @elenimenegaki

Είναι γεγονός ότι κάθε εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη προσελκύει τα βλέμματα και προκαλεί θετικές αντιδράσεις και σχόλια από τους χιλιάδες θαυμαστές της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κάθε της ανάρτηση στο Instagram συγκεντρώνει χιλιάδες likes ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταματούν να της στέλνουν κολακευτικά σχόλια σχετικά με το ντύσιμό της.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά όλα τα παραπάνω. Η παρουσιάστρια έκανε ένα σούπερ casual chic ντύσιμο, συνδυάζοντας το monochromatic look στα ρούχα της στο χρώμα - τάση της φετινής άνοιξης.

Η Ελένη Μενεγακη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η εμφάνιση με αθλητικό κολάν και slippers

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα μάλλινο και πολύ cozy πουλόβερ με καλό παντελόνι, και τα δύο στην ίδια soft blue απόχρωση. Πρόκειται για ένα πολύ απαλό γαλάζιο, ένα χρώμα που έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας, αφού ήδη το φορούν οι διασημότερες fashionistas του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο χρώμα κολακεύει πολύ την παρουσιάστρια, αφού όχι μόνο τονίζει τα, ίδιας απόχρωσης, μάτια της, αλλά και φωτίζει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά της.

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν τα μυτερά ψηλοτάκουνα μποτάκια της σε απαλό μπεζ χρώμα.

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ