Follow us

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Έλενα Τσαγκρινού | "Με πολλή προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή..."

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας σχετικά με τις προσπάθειές της να μείνει έγκυος.

MissBloom TEAM
Έλενα Τσαγκρινού Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Τσαγκρινού, που περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram τη χαρμόσυνη είδηση, κάνοντας ταυτόχρονα και μια εξομολόγηση σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλον αυτόν τον καιρό.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε την ατυχία να βιώσει την οδυνηρή εμπειρία της αποβολής, που όπως ισχυρίστηκε η Τσαγκρινού, ήταν ένα βίαιο γεγονός για εκείνους που τους στιγμάτισε. Παρ' όλα αυτά, δεν το έβαλαν κάτω και δεν αποθαρρύνθηκαν, αλλά αντιθέτως έκαναν υπομονή και πολλές προσπάθειες για να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν το μωράκι.

Αν είσαι νέα μαμά, τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις του νέου σου ρόλου

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια:

"Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολλή προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ να σταθεροποιήσουμε το μωράκι", έγραψε και συνεχίζει:

"Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα "αποβολή" και για λίγο απογοητευτήκαμε".

"Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας".

Δες το βίντεο από το δωμάτιο υπερήχων:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ