Follow us

"Εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη"

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου μίλησε για την επιθυμία της να παντρευτεί με τη σύντροφό της.

MissBloom TEAM
Ντέμη Γεωργίου Star

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef και το Σαββατοκύριακο παραχώρησε συνέντευξη στο "Γεια σου” και μίλησε για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η μαγείρισσα αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της και ότι θέλει να παντρευτεί στην εκκλησία.

"Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου. Στα έξι ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Έχασα τον μπαμπά μου νωρίς και με τη μαμά μου δεν ένιωσα μειονεκτικά. Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Δεν θέλω να παντρευτώ σε Δημαρχείο, θέλω σε εκκλησία", είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

Για την σύντροφό της, είπε: "Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο".

"Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο", πρόσθεσε η Ντέμη Γεωργίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ