Follow us

Νίνο - Ζοζεφίν | Τα "όλο νόημα" stories που δημοσίευσαν μετά τις φήμες χωρισμού

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δημοσιεύει αινιγματική ανάρτηση που σχετίζεται με τις φήμες χωρισμού τους

MissBloom TEAM
ΝΙΝΟ

Ο Νίνο και η Ζοζεφίν αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με την σχέση τους να μετράει έναν χρόνο. Το ζευγάρι το οποίο δεν έκρυβε τον έρωτα του, φημολογείται έντονα εδώ και μερικές ημέρες πως πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τα unfollow που έχει κάνει ο ένας τον άλλον στα social media να φουντώνουν ακόμα περισσότερο τη φημολογία περί χωρισμού.

Τόσο ο Νίνο όσο και η Ζοζεφίν δεν έχουν δηλώσει κάτι σχετικό με την σχέση τους κι αν αυτή πλέον υφίσταται αλλά ούτε και έχουν υπονοήσει μέσω κάποιας ανάρτησης τους στα social media, κάτι που να δίνει μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (1/3) όπου και οι δύο δημοσίευσαν στα stories του λογαριασμού τους στο Instagram, στίχους από τα νέα τους τραγούδια, οι οποίοι στίχοι είναι όλο νόημα.

Συγκεκριμένα πρώτος ο Νίνο ανάρτησε ένα story στο οποίο έγραφε "Άστο καλύτερα να μην αγαπηθούμε. Άστο καλύτερα, ούτε καν να γνωριστούμε. Αφού στο τέλος, εσύ κι εγώ θα σκοτωθούμε".

Νίνο - Ζοζεφίν | Τα "όλο νόημα" stories που δημοσίευσαν μετά τις φήμες χωρισμού

Περίπου μία ώρα αργότερα η Ζοζεφίν ανάρτησε ένα story και η ίδια με στίχους τραγουδιού της το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά "Στο λέω αυτή είναι η μοίρα μου και η μόνη αδυναμία μου, να περιμένω θαύματα, ανάθεμα το πείσμα μου".

STORY

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ