Follow us

Φαίη Σκορδά | Η ερώτηση που έκανε στην Άννα Μενενάκου για τον Σωτήρη Τσαφούλια

"Τι ζήτησες και ήρθε ο Σωτήρης" ήταν μεταξύ των ερωτήσεων της παρουσιάστριας στην ηθοποιό

MissBloom TEAM
Άννα Μενενάκου - Φαίη Σκορδά @fays.time

Η Άννα Μενενάκου βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στο "Fay's Time” και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό της για τον γνωστό δημιουργό και σκηνοθέτη του "Έτερος Εγώ” σχετικά με τα λεγόμενα του και τις απόψεις του πάνω σε πολλά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Έτσι, έχοντας τη σύντροφό του μπροστά της, μεταξύ των ερωτήσεων που της έκανε ήταν "Τι ονειρεύτηκες και πώς τον ζήτησες;”. Η ηθοποιός απλά γέλασε και σχολίασε για τον αγαπημένο της και τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της ότι: "Έκανα ένα stop και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις”.

Η Άννα Μενενάκου σχολίασε και όλους αυτούς τους τίτλους που τη χαρακτηρίζουν μόνο ως τη "σύντροφό του Τσαφούλια".

Συγκεκριμένα είπε: "Συμβαίνει το εξής, βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι, για μένα, όπως με βλέπεις, είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος. Εγώ έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και όσο θέλω να πω. Αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ όλο αυτό, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις "το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”. Είναι σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ