Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της

Και η ακριβής ημερομηνία γέννησής του.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP

Γέννησε υπό άκρα μυστικότητα χωρίς να την πάρει είδηση κανένας. Μόλις χθες, ενημερωθήκαμε ότι η Αντιγόνη Κουλουκάκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ούτε καν για την ακριβή ημερομηνία γέννησης.

Μέχρι λίγα λεπτά πριν, όταν και η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της αλλά και τον σύντροφό της.

"Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό.
Εγώ, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα.
Σε αγαπάμε ♥️?￰゚マᄐ?

7/3/2024

Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω κ θέλω να εκφράσω ειδικά στον γυναικολόγο μου Γεώργιο Πέτσα αλλά κ στους συνεργάτες του.
Σ' ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα το μεγαλύτερο θαύμα που μου συνέβη στη ζωή μου.
Με πλειοψηφία υπέροχες γυναίκες που με πολλή αγάπη βοήθησαν όχι μόνο την ημέρα του τοκετού αλλά καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, που καμιά φορά διαρκεί πολύ περισσότερο από 9 μήνες! Βασιλική, Παναγιώτα, Γεωργία, Σαμάνθα φυλακές άγγελοι του μωρού κατά την διάρκεια του τοκετού, μαζί σας θα το ξανάκανα!

Λητώ θα σαι πάντα το μαιευτήριο της καρδιάς μου, εκεί γεννήθηκα εκεί γέννησα Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καθώς κ όλο το υπέροχο προσωπικό.
It takes a village of love to create and bring in life such a miracle. Thank You

Επίσης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου, δίπλα μου για πολύ περισσότερο από 9 μήνες τη στήριξη τη βοήθεια κ την αγάπη της Ευγονίας κ όλου του υπέροχα μοναδικού προσωπικού της. Κορίτσια κ Αγόρια θα σας είμαι πάντα ευγνώμων.

Τέλος.. Αγάπη μου σ' ευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σ' αγαπώ. Με αγάπη ΑΚ" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας προδίδοντας τη συγκίνησή της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ηθοποιός, ο μικρούλης γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου.

Να σας ζήσει!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ