Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιο της: "Μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους"

MissBloom TEAM
Το Marks&Spencer φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι στους πιο φθινοπωρινούς τόνους Instagram@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή μία συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου και τα λεγόμενα του για το διαζύγιο των γονιών του, αναφέρθηκε στο δικό της διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: "Τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα”.

Επιπλέον και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο δικό της διαζύγιο με τον Νικόλα Φαράκλα, λέγοντας: "Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου και μου είχε πει το εξής: "Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ