Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην κόρη της, Έιντα | Το ταξίδι τους στην Ουγκάντα

Η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής της κόρης της.

MissBloom TEAM
ckontova instagram @ckontova

Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Έιντα βρίσκονται σε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι και για τις δύο. Πιο συγκεκριμένα, μαμά και κόρη βρίσκονται στην Ουγκάντα, τόπος καταγωγής του μικρού κοριτσιού που υιοθέτησε πριν κάποια χρόνια η σχεδιάστρια μόδας.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, η Χριστίνα Κοντοβά έχει ξεκινήσει ήδη να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι τους. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι πως η σχεδιάστρια κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα παλαιότερο q and a που είχε κάνει, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της είχε γράψει πως

"Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να κρατήσουμε επαφές και να πηγαίνουμε συχνά. Άλλωστε την Ουγκάντα την έχω αγαπήσει κι εγώ πολύ".

Πρόσφατα μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα και είναι συγκινηθεί πολύ μιλώντας για την κόρη της.

"Δεν κίνησα ποτέ την διαδικασία στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί και δεν θέλω να έχω παιδί. Θα το είχα κυνηγήσει, μπορούσα να το κάνω. Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική. Κάτι έχω με αυτόν τον τόπο, με τραβάει, με συγκινεί. Αν υπήρχε ποτέ παράδεισος, θα ήταν εκεί.

Η θέλησή μου να υιοθετήσω γεννήθηκε στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική. Οπότε δεν κοίταξα αλλού. Στην Ελλάδα, είναι όντως γεμάτα τα ιδρύματα, αλλά από παιδιά που δεν είναι προς υιοθεσία, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τα παιδιά προς υιοθεσία είναι πολύ μικρό ποσοστό και σε σχέση με τις αιτήσεις για υιοθεσία είναι ακόμα πιο μικρό και γι’ αυτό υπάρχουν μεγάλες αναμονές… Επίσης είναι οικογένειες που δεν μπορούν να κάνουν τη διαδικασία που έκανα εγώ, οπότε υπάρχουν και τα παιδιά στην Ελλάδα. Αν θες μωρό παιδί υπάρχουν 2-3. Στην Ουγκάντα όταν πήγα-δεν είμαι σίγουρη- ήταν 400.000 ή κάτι σε εκατομμύριο τα παιδιά προς υιοθεσία… Είναι οι συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης πολύ χειρότερες από εδώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ