Follow us

Eυχάριστα νέα για το "Zari" της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024

MissBloom TEAM
SATTI

Μόλις 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το "ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Eυχάριστα νέα για το "Zari" της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το "ZARI” παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το "ZARI” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του "ZARI” τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική "ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ