Follow us

Στα λευκά | Η Νατάσσα Μποφίλιου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με total white look

Άφησε για λίγο στην άκρη τις boho εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου NDP

Την έχουμε συνηθίσει με boho outfits να ερμηνεύει επί σκηνής τα κομμάτια της και να παρασύρει το κοινό στον ρυθμό της. Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν είναι γνωστή μόνο για την υπέροχη φωνή της αλλά και για το απαράμιλλο στιλ της.

Η τραγουδίστρια λατρεύει το boho στιλ ενώ πολύ συχνά ντύνεται με κομμάτια του ελληνικού brand "Nidodileda" του οποίου έχει υπάρξει και ambassador. Φαρδιές παντελόνες, κρόσσια, κεντήματα και ιδιαίτερα prints είναι αυτά που πρτιμάει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το ντύσιμό της έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

H Νατάσσα Μποφίλιου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της | Η stylish μητέρα της και ο γλυκύτατος πατέρας της

Αυτή τη φορά, είδαμε μία εντελώς διαφορετική Νατάσσα Μποφίλιου, μιας και προτίμησε να ντυθεί στα λευκά. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο και κρεμ αθλητικά παπούτσια.

Μπορεί βέβαια το λουκ να ήταν πολύ απλό, αλλά φρόντισε να το αντισταθμίσει με το εντυπωσιακό και άκρως φουτουριστικό μακιγιάζ στα χρώματα της άνοιξης.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Στα λευκά | Η Νατάσσα Μποφίλιου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με total white look

Νατάσσα Μποφίλιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ