Follow us

Πιο σέξι από ποτέ η Δήμητρα Ματσούκα | Ποζάρει με εφαρμοστό τζιν και λευκό φανελάκι

So hot!

MissBloom TEAM
Δήμητρα Ματσούκα NDP

Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz είναι η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία σε κάθε της εμφάνιση τους κάνει όλους να μιλούν για εκείνη.

Η Δήμητρα Ματσούκα με νέο κούρεμα που την έκανε να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στη φύση πιο σέξι από ποτέ. Η ηθοποιός φοράει ένα skinny τζιν με λευκό εφαρμοστό φανελάκι και λευκά sneakers.

Πιο σέξι από ποτέ η Δήμητρα Ματσούκα | Ποζάρει με εφαρμοστό τζιν και λευκό φανελάκι

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες τον αγαπημένο της, Πέτρο Κόκκαλη και σε δηλώσεις της για την απόφαση τους είπε: "Για εμένα ο θεσμός του γάμου είναι ένα άνοιγμα προς έναν κόσμο που δεν γνωρίζω. Αυτόν της κοινής πορείας με έναν άλλον άνθρωπο, κάτι που βεβαίως εμπεριέχει πολλά. Απαιτεί συμβιβασμούς, συγκρούσεις, συμφιλιώσεις και χαρές και κυρίως την κοινή, σταθερή απόφαση του να "είμαστε μαζί”. Στα μυστήρια της θρησκείας μας, γενικά και όχι μόνο σε αυτό του γάμου, οι εμπλεκόμενοι προσφέρουν τη φυσική τους πραγματικότητα, εν προκειμένω, τον έρωτα και την αγάπη που αισθάνονται σε κάτι έξω από αυτήν, σε κάτι μεγαλύτερο που μεταφέρει αυτή τη βασική ανθρώπινη ανάγκη για σύνδεση με τον άλλον έξω από το στενό αυτό πλαίσιο των δύο. Σε κάτι που μπορεί να εμπνεύσει για το θαύμα που έχουμε, όταν μιλάμε για μια τέτοια σύνδεση ψυχική, σωματική και πνευματική δύο ξένων μεταξύ τους ανθρώπων. Αυτό το οι δυο εις σάρκα μία στα αυτιά μου, έτσι καθολικά όπως το αντιλαμβάνομαι, με συγκινεί και το βλέπω ως κάτι που αξίζει να πάρεις μία ευλογία, ώστε να το καταφέρεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ