Follow us

Η Κατρίνα Τσάνταλη σε μία νέα φωτογραφία με το μωρό της

Ένα νέο στιγμιότυπο του μικρούλη μοιράστηκε η συγγραφέας παιδικών βιβλίων

MissBloom TEAM
Κατρίνα Τσάνταλη NDP

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο αγαπημένος της, Ανδρέας Βούλγαρης έγιναν γονείς πριν από λίγους μήνες, με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων και επιχειρηματία να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

"Ένας μήνας μαζί" | Η Κατρίνα Τσάνταλη μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Το ζευγάρι είχε κρύψει την εγκυμοσύνη, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή βρέθηκε και ο Ανδρέας Βούλγαρης, ο οποίος μιλώντας για τον γιο του είπε: "Λένε ότι είναι ίδιο. Είναι λίγο φωτοτυπία, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτό είναι τώρα".

"Γιατί το κρατήσαμε κρυφό… Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή… Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τόπου… Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς" δήλωσε επίσης.

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατρίνα Τσάνταλη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία του μικρούλη, στην οποία βλέπουμε το χεράκι του.

Η Κατρίνα Τσάνταλη σε μία νέα φωτογραφία με το μωρό της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ