Follow us

Γεωργία Αβασκαντήρα και Γιώργος Χρανιώτης | Το δωμάτιο του γιου τους είναι ο ορισμός του #decogoals

Εάν ετοιμάζεις το δωμάτιο του παιδιού σου, οι παρακάτω εικόνες πρόκειται να σε εμπνεύσουν.

MissBloom TEAM
gavaskantira instagram @gavaskantira

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018 μετά από δύο χρόνια σχέσης με την τελετή να πραγματοποιείται στο νησί της Τήνου, ενώ στις 15 Ιουνίου 2020 γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Μέσα από το προφίλ της μοιράζεται διάφορες εικόνες που αφορούν τη μόδα, αλλά και την μητρότητα.

Κάνοντας ένα scroll down στον λογαριασμό της μάλιστα, παρατηρήσαμε πως έχει ανεβάσει αρκετές εικόνες από το boho σπίτι στο οποίο μένουν με τον Γιώργο Χρανιώτη αλλά και πιο συγκεκριμένα από το δωμάτιο του γιου τους, το οποίο άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως #decogoals.

Για το παιδικό δωμάτιο λοιπόν, έχουν διατηρήσει αυτή την boho αισθητική που υπάρχει και στο υπόλοιπο σπίτι. Οι αποχρώσεις είναι κυρίως γήινες, αλλά και pastels, ενώ το στοιχείο που πρωταγωνιστεί είναι το ξύλο, τόσο στα παιχνίδια του παιδιού όσο και στη διακόσμηση. Με λίγα λόγια, εάν ετοιμάζεις το δωμάτιο του παιδιού σου, οι παρακάτω εικόνες πρόκειται να σε εμπνεύσουν.

Δες εδώ το #decogoals δωμάτιο του γιο της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ