Follow us

Διαζύγιο με ανακοίνωση | 10 διάσημα ζευγάρια που έληξαν τον γάμο τους με δελτίο Τύπου

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος, Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος και άλλοι

MissBloom TEAM
Διαζύγιο με ανακοίνωση | 10 διάσημα ζευγάρια που έληξαν τον γάμο τους με δελτίο Τύπου NDP

Την Παρασκευή 26 Απριλίου ανακοίνωσαν με δελτίο Τύπου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος το χωρισμό τους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Έτσι με αφορμή την είδηση του διαζυγίου, θυμηθήκαμε κάποια ζευγάρια που χώρισαν και το δημοσιοποίησαν με μία ανακοίνωση στα media.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Διαζύγιο με ανακοίνωση | 10 διάσημα ζευγάρια που έληξαν τον γάμο τους με δελτίο Τύπου

Μετά από έξι χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του με ένα δελτίο προς τα media.

"Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη” έγραφαν στην ανακοίνωση τους.

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικολάος

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικολάος

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου 2024, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν ότι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ανακοίνωση του διαζυγίου δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας.

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος

Τον Ιανουάριο του 2010 και μετά από εννέα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, χωρίς να γίνεται ποτέ γνωστός η αιτία που τους οδήγησε σε αυτό

"Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά. Ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους", έγραφε η ανακοίνωση.

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η Δέσποινα Βανδή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους.

"Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας" ανέφερε η ανακοίνωση.

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Το 2014, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

"Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας. Καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης κι αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας. Στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας” ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Το 2016 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με μία κοινή δήλωση στην εφημερίδα "Real News” γνωστοποίησαν τη λήξη του γάμου τους. "Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα” είχαν πει.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Δέκα χρόνια διήρκεσε ο γάμος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με το ζευγάρι να δημοσιοποιεί την απόφαση του μέσω του δικηγόρου τους.

Στην ανακοίνωση έλεγαν: "Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας....Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη".

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη χώρισαν μετά από χρόνια γάμου και ενός παιδιού.

"O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής” εξέδωσαν στην ανακοίνωση.

Σοφία Παυλιδου - Χρήστος Φερεντίνος

Σοφία Παυλιδου - Χρήστος Φερεντίνος

O Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλιδου μετά την πληθώρα δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για διαζύγιο, δήλωσαν από κοινού τον Οκτώβριο του 2016: "Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια".

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον Απρίλιο του 2019 την κοινή τους απόφαση για το διαζύγιο τους.

"Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή” ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ