Follow us

Ξένια Πρεζεράκου | Η ανάρτηση για την κόρη της Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια

Η ανηψιά της Έρρικας Πρεζεράκου είχε δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

MissBloom TEAM
Έρρικα Πρεζεράκου Instagram

Η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια, όμως κανείς δεν την ξεχνάει.

Η μητέρα της και αδερφή της αθλήτριας, Ξένια θέλησε να κάνει μία ανάρτησή για τη μικρή της.

Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης η Ξένια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται η ίδια με την κόρη της και έγραψε: "Αν είχα 100 ζωές θα τις περνούσα όλες μαζί σου και ποσό σκληρό ποσό σκληρό να έχω μόνο μια και να πρέπει να την περάσω χωρίς εσένα.Αστέρι μου μοναδικό μου λείπεις τόσο πολύ”

Η μικρή Αναστασία είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και είχε μεταφερθεί σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον. Μάλιστα για καλυφθεί το οικονομικό, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε κάνει έκκληση να βοηθηθεί η οικογένεια.

Τον Ιούλιο του 2021, η 7χρονη τότε Αναστασία έφυγε από τη ζωή με την είδηση να κάνει γνωστή η μητέρα της.

"Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…" είχε γράψει στο Facebook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ