Follow us

Lenny Kravitz | Αποκλειστική συνέντευξη με τον μοναδικό στο είδος του σταρ

O Benjamin Button της μουσικής βιομηχανίας και παγκόσμιος πρεσβευτής της YSL Beauty για τη σειρά αρωμάτων Y οσονούπω γίνεται 60, δείχνει 40 και σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη "ακούγεται" στα καλύτερά του.

Lenny Kravitz

Στον Lenny Kravitz ταιριάζουν όλα τα επίθετα του κόσμου ή και κανένα. Ας συμφωνήσουμε, όμως, σε αυτό: Είναι μοναδικός στο είδος του. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε, άλλωστε, έναν τύπο που, παρότι φέρει τη ρευστότητα ενός χαμαιλέοντα, παραμένει αναλλοίωτη, σταθερή αξία στον χρόνο; Το αειθαλές παρουσιαστικό του, βέβαια, συχνά μονοπωλεί δυσανάλογα τα μίντια, όπως τον περασμένο Οκτώβριο, όταν κυκλοφόρησε το TK-421, το πρώτο single από το επερχόμενο, δωδέκατο άλμπουμ του. Τότε η πλειονότητα εστίασε στο "δέντρο" της γυμνής του εμφάνισης στο βιντεοκλίπ και όχι στο "δάσος" του ταλαντούχου καλλιτέχνη που παραμένει ακμαίος μουσικά από το 1989 μέχρι και σήμερα. Λες και πρόκειται για συχνό φαινόμενο.

Φέτος επισκέπτεται έπειτα από 16 χρόνια την Ελλάδα, στο πλαίσιο του Athens Rocks Festival στις 2 Αυγούστου. Θα έχει σίγουρα στις αποσκευές του τον περίφημο νέο δίσκο του, Blue Electric Light, που κυκλοφορεί δύο ημέρες προτού κλείσει τα 60 (!), το επί χρόνια αγαπημένο του άρωμα Y από την YSL Beauty ως υπερήφανος παγκόσμιος πρεσβευτής του και, φυσικά, αυτή την αστείρευτη ενέργειά του για της οποίας την προέλευση όλοι αναρωτιόμαστε. Ενδέχεται, όμως, να μην την ξέρει ούτε ο ίδιος, αφού κάθε ερώτηση που του έθεσα συνοδευόταν από μια μικρή παύση, που υποδήλωνε βαθιά σκέψη, αλλά και ειλικρίνεια.

Πώς προέκυψε το άλμπουμ Blue Electric Light;

Είναι κάτι που απλώς συνέβη. Έμπνευση για μένα είναι η ίδια η ζωή, γιατί οι δίσκοι μου αποτελούν πάντα αντανάκλαση της ζωής μου, αλλά δεν προσχεδιάζω κάτι. Δεν είναι ότι λέω "αυτό θα κάνω τώρα" και "αυτό είναι που με έχει εμπνεύσει". Απλώς συμβαίνει, αυτό νομίζω ότι πραγματικά μπορώ να σου πω.

Είναι ιδέα μου ή όντως οι τίτλοι των δίσκων σου λειτουργούν ως δήλωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι, των προβληματισμών σου τη δεδομένη στιγμή;

Στην προκειμένη περίπτωση, όλος ο δίσκος είναι μια γιορτή. Είναι θετικός, διασκεδαστικός, αισθαντικός, σέξι, πνευματικός. Νομίζω πως περικλείει πολλές δυναμικές. Blue Electric Light για μένα σημαίνει αγάπη, Θεός, θετικότητα, πνευματική ενέργεια.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ