Follow us

"Που πάει η sexy mama;" | Το επικό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη όταν είδε το look της Χριστίνας Μπόμπα

Το σχόλιο που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για τη sexy εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά από τον κόσμο ζευγάρια. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, ενώ διατηρούν ακόμα μία πολύ ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μαας μέσα από τα προφίλ τους διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο, στη διάρκεια του οποίου κάνει ένα επικό σχόλιο για την εμφάνιση της συζύγου του. Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει τη Χριστίνα Μπόμπα να φορά ένα κομψό και αρκετά sexy λευκό σύνολο, έχοντας συνδυάσει ένα λευκό bikini top με λευκό ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή, λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και επίσης λευκή τσάντα.

Όσο η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθεί να χαιρετήσει τις δύο κόρες της, αφού χρειάζεται να φύγει από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να της λέει χιουμοριστικά "Που πάει η sexy mama;" με την ίδια να απαντά "κάπου νότια". Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε το παρών στην press day της Calzedonia για τη νέα συλλογή που αφορά το καλοκαίρι του 2024.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα

"Που πάει η sexy mama;" | Το επικό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη όταν είδε το look της Χριστίνας Μπόμπα
chrismpo

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ