Follow us

Eurovision 2013: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κύπρου και ποιοι πάνε στον τελικό

Τι έγινε με την Κυπριακή αποστολή;

Eurovision 2013: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κύπρου και ποιοι πάνε στον τελικό

Το βράδυ της Τρίτης είχαμε να την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Α' Ημιτελικό της Eurovision, που έστειλε την πρώτη δεκάδα στον τελικό της μουσικής διοργάνωσης.

Στον Α' Ημιτελικό εμφανίστηκε στην 14η σειρά η Κύπρος με την Δέσποινα Ολυμπίου να ερμηνεύει τη μπαλάντα "Αν Με Θυμάσαι" σε μουσική Ανδρέα Γεωργαλλή και στίχους Ζήνωνα Ζηντίλη.

H όμορφη τραγουδίστρια ερμήνεψε με άψογο τρόπο ένα τραγούδι που ήταν εξ' ολοκλήρου σε ελληνικό στίχο ενώ εμφανίστηκε εντελώς μόνη της σκηνή. Για την πρώτη της φορά στην Eurovision η Δέσποινα Ολυμπίου επέλεξε να φορέσει μια μαύρη με nude δαντελένια και πολύ κομψή δημιουργία του Έλληνα Σχεδιαστή Laskaris.

Eurovision 2013: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κύπρου και ποιοι πάνε στον τελικό

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το φόρεμα αυτό έγειρε πολλές αντιδράσεις που ακολουθούσαν την αποστολή της Κύπρου έως και τον Ημιτελικό. Συγκεκριμένα, το φόρεμα Laskaris με το οποίο εμφανίστηκε στην σκηνή της Σουηδίας αναφέρεται ότι ήταν ίδιο με το δημιουργία του Παντελή Μήτσου που φόρεσε η Δέσποινα Ολυμπίου στον Κυπριακό τελικό.

Eurovision 2013: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κύπρου και ποιοι πάνε στον τελικό - εικόνα 2

Πέρα από αυτά, ωστόσο, δυστυχώς, η Κυπριακή συμμετοχή αποκλείστηκε από τον τελικό του Σαββάτου.

Η τελική δεκάδα που κατάφερε να περάσει στον τελικό και θα συναντήσει εκεί τους: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Σουηδία είναι:

1. Μολδαβία
2. Λιθουανία
3. Ιρλανδία
4. Εσθονία
5. Λευκορωσία
6. Δανία
7. Ρωσία
8. Βέλγιο
9. Ουκρανία
10. Ολλανδία


Την Πέμπτη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την εξέλιξη της Ελληνικής συμμετοχής με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα να ερμηνεύουν "Alcohol is free" διεκδικώντας το εισητήριο για τον τελικό.

Έως τότε παρακολούθησε την Δέσποινα Ολυμπίου στη σκηνή της Eurovision 2013:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ